2015. április 15., szerda

Hiányoznak...

Hiányoznak a napok amiket együtt töltöttünk..Hiányoznak azok az emberek akiket szeretek..Hiányoznak a régi szép emlékek..Hiányoznak a csapat tagjai..és nagyon sok minden. Nagyon hiányzik az hogy a megszokott csapat fenn legyen és beszélgetni avagy hülyülni tudjunk..de erre kevés az esély ugyanis most már még kevesebben jönnek fel és pont azok az emberek mennek el akiket én bírok és szeretek. Így ez a játék egy kalap szar lett még kb. 1 évvel ezelőtt 2 logot kellett nekünk "nyitni" mivel olyan sokan voltunk és most is épp hogy van 10 ember abból is 3-at ismerek a többi meg idegen számomra. És ugyan így én már nekem sincs kedvem játszani ezzel a játékkal..nem tudom hogy mit tegyek..tanácstalan vagyok..





"Csak régi barátok tudnak összeveszni, nyersen egymásra támadni, majd kibékülni, mivel barátságuk kiállta az idő próbáját."

"A régi barátokkal kapcsolatban az egyik legnagyobb áldás, hogy az ember megengedheti magának, hogy hülyét csináljon magából előttük." 

"Mégiscsak az a legszebb dolog, ha egy régi barát újra visszatér és kezet ad, mint valamikor régen. Ez megvigasztalja a megszomorodott szívet, úgy érezzük, hogy mindent újra viszontláthatunk, amit valaha szerettünk." 

"Régi jó barátoknak sohasem kellene habozniuk, hogy egymásra bízzák magukat."

"Régi barátságokat ne akarjon az ember (...) felújítani. Legokosabb elkerülni őket, s akkor legalább a szép emlékek és az illúziók megmaradnak." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése